Trampkraft är en förening för alla som är intresserade av muskeldrivna fordon på land, till sjöss och i luften. Tyngdpunkten ligger för närvarande på landfordon där majoriteten är liggcyklar. Föreningen är medlem i WHPVA (World Human Powered Vehicle Association) som fungerar som paraplyorganisation för alla nationella HPV-klubbar i världen.

Köp & Sälj

Dessa annonser är avsedda för HPV-relaterade saker.
Vill du köpa, sälja, byta eller efterlysa något så skicka annonstexten och gärna en bild till Jan-Inge webmaster@liggister.org
Annonsen är gratis och får ligga ute i 6 månader. Behöver du ha annonsen längre så hör av dig till Jan-Inge igen för en uppdatering.


_________________________________________________

Säljes (17-08-09)
Optima Baron lowracer i nyskick. Direktimporterad från fabriken i Holland sent under säsongen ifjol. Den har gått mycket sparsamt (läs "knappt så att däcken är nötta"). Detta är en grymt snabb och bekväm liggcykel, lättcyklad och stabil för att vara en lowracer.
Pedaler, shimano PD-A530, samt ett fint nackstöd från ICE ingår. Nypriset är 20000 kr (exklusive pedaler och nackstöd). Jag vill ha 14500 kr för cykeln, och står alltså för reapris, importkostnad samt lite extraprylar. Cykeln kan levereras i originalkartong.

MVH


ludvigharaldsson@hotmail.com
Säljes (17-05-30)
Vit M5 20/20. Cykeln är mycket snabb utan att vara extrem, man kan cykla i stadstrafik utan problem. Förutom att vara snabb är cykeln mycket komfortabel och idealisk för arbetsresor och långturer.
Ramen är i krommoly. Bakväxel Shimano Deore, växelreglage Sram Rocket, 27 vx, v-bromsar, ergonomisk sits, vevparti Campagnolo Veloce. Med cykeln följer två specialväskor från M5 och en väska som hängs på sitsen, även den från M5.
Pris 7900 kr.
För mer info 070-669 04 84 Bo Dellensten
Säljes (17-05-30)
Blå M5 20/20. Cykeln är mycket snabb utan att vara extrem, man kan cykla i stadstrafik utan problem. Förutom att vara snabb är cykeln mycket komfortabel och idealisk för arbetsresor och långturer.
Ramen är i krommoly. Bakväxel Campagnolo Mirage, växelreglage Sram Rocket, 27 vx, v-bromsar, ergonomisk sits, vevparti Campagnolo Veloce. Med cykeln följer två specialväskor från M5 och en väska som hängs på sitsen.
Pris 8900 kr.
För mer info 070-669 04 84 Bo Dellensten

Köpes (2017-05-28)

Tadpole-trike köpes!
Azub T-tris, Hp Velotechnik Gekko, ICE Adventure eller något liknande. Gärna delbar.


Stefan Uggla
Jönköping
070-618 49 89
stefan.uggla@telia.com